Ανακοίνωση για το μάθημα “Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας”

Ανακοίνωση για το μάθημα “Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας”

Αθήνα 16 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Φοιτητές,

Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε εγγραφή στο μάθημα Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας, θεωρία και εργαστήριο,  όσοι έχετε δικαίωμα προκειμένου να συμμετέχετε στις διαδικασίες εκπαίδευσης. Σας ενημερώνουμε ότι για το μάθημα Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας υπάρχουν μαγνητοσκοπημένα  μαθήματα με παρουσιάσεις της Αναπληρώτριας καθηγήτριας, Χρυσούλας Νταφογιάννη, του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής.

Μπορείτε να εισέλθετε στα μαθήματα με την χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από την πλατφόρμα της GOOGLE: http://videolectures.teiath.gr/opendelos/player?rid=3a775a88

Μπορείτε να εισέλθετε κατευθείαν στο μάθημα και επιλέγετε εσείς το μάθημα μέσα από τον πίνακα πολυμέσα.

Υπάρχει και 2η επιλογή διεύθυνσης : https://ocp.teiath.gr/courses/NERS_UNDER111/

Και επιλέγετε το μάθημα που επιθυμείτε, το οποίο παρουσιάζει  ο καθηγητής με video παρουσίαση και διαφάνειες ανάλυσης του μαθήματος, παράλληλα. Υπάρχουν και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για εξάσκηση στη διαδικασία της μάθησης, της κατανόησης, τη εμπέδωσης και της συνειδητοποίησης του μαθήματος.

Θα βρισκόμαστε στη διάθεσή σας και οι τρείς εκπαιδευτικοί: Χ. Νταφογιάννη, Ε. Μισσουρίδου, Α. Ζαρταλούδη για την υποστήριξή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Με εκτίμηση,

Η Υπεύθυνη του μαθήματος

Δρ. Χρυσούλα Νταφογιάννη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια