Ανακοίνωση για την ορκωμοσία

Ανακοίνωση για την ορκωμοσία

Όπως γνωρίζετε έχει πραγματοποιηθεί για προληπτικούς λόγους Δημόσιας Υγείας, η προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας με φυσική παρουσία σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι) .

Έτσι λόγω των συνθηκών και προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του COVID 19, δεν θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον τελετές ορκωμοσίας.

Η Διοίκηση του Τμήματος και του Ιδρύματος, ανακοινώνει προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό αποφοίτησης, οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ταχυδρομικά και μόνο στην Γραμματεία του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά : Αίτηση Ορκωμοσίας και Υπεύθυνη Δήλωση (πατήστε στις υπερσυνδέσεις) φοιτητική ταυτότητα – πάσο (σε περίπτωση απώλειας βεβαίωση από το Αστυνομικό Τμήμα), βεβαίωση ότι δεν χρεωστάτε βιβλία στη βιβλιοθήκη και βεβαίωση για κάρτα εισόδου στο πανεπιστήμιο, θα αποσταλούν στη γραμματεία υπηρεσιακά.  

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση :

Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω

Αγίου Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω 12243

Τμήμα Νοσηλευτικής 

Κ4 γραφείο 017

 

Οι απόφοιτοι που ήταν να ορκιστούν στις 17/3/2020, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Τμήματος, ώστε να κλείσουν ραντεβού για την παραλαβή του πιστοποιητικού αποφοίτησης τους. (ημέρα παραλαβής Παρασκευή)