ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020/2021

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020/2021

ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ΄.

Αυτό είναι ορθό γιατί τα μαθήματα αν και ανήκουν σε άλλο εξάμηνο π.χ. Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ, τα δήλωσαν για παρακολούθηση εκ νέου στο Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ. Αν ανατρέξετε στον κωδικό του μαθήματος θα διαπιστώσετε ότι αυτά εμφανίζονται στο κανονικό εξάμηνο ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΏΝ. Μην παρερμηνεύετε το εξάμηνο του μαθήματος στο Πρόγραμμα Σπουδών με το εξάμηνο φοίτησης που τα έχετε δηλώσει.

ΌΣΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΆΛΛΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.

ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.

 

ΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ gramnurse@uniwa.gr, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/11/2020.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΡΙΘΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ.

 

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  ΟΜΟΙΩΣ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ  ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11 ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΏΣΑΤΕ.

 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΑΜΗΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ.