Σεμινάριο Advanced Trauma Care for Nurses (ATCN) 14-15 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα

Σεμινάριο Advanced Trauma Care for Nurses (ATCN) 14-15 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα

Επόμενο σεμινάριο ATCN διεξάγεται στις 14-15 Νοεμβρίου 2020, στην Αθήνα, στο εκπαιδευτικό κέντρο ΕΚΠΑ/ΠΓΝ Αττικόν ΟΚΕΕ Π. Ν. Σουκάκος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ.
Το σεμινάριο ATCN για την αντιμετώπιση του πολυτραυματία είναι επιδοτούμενο και δικαιούχοι είναι φοιτητές Νοσηλευτικής Σχολής 8ου εξαμήνου που δεν έχουν οφειλόμενα μαθήματα προηγούμενων ετών και επί πτυχίω που έχουν έως και δύο οφειλόμενα μαθήματα, καθώς και σε πτυχιούχους νοσηλευτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχει παρέλθει ένα έτος μετά την αποφοίτηση τους και δεν έχουν ξεκινήσει να εργάζονται ως νοσηλευτές.
Το ATCN τελεί υπό την αιγίδα του αμερικανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού νοσηλευτών που ασχολείται με την φροντίδα του τραυματία, Society of Trauma Nurses (STN). Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τραύμα, καθώς και τη σχετική φόρμα υποβολής για τη συμμετοχή σε αυτά θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://traumaedu.randp.gr
Το πρόγραμμα ATCN, καθώς και σύνολο εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαχείρισης τραύματος, υλοποιούνται σύμφωνα με τον νόμο 4655/2020 (ΦΕΚ 16/Α31-1-2020) με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε πιλοτική φάση πέντε ετών. Συνεργαζόμενοι φορείς είναι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), το Υπουργείο Υγείας και η Αναγέννηση & Πρόοδος (Α&Π), η οποία έχει οριστεί υπεύθυνη για την οικονομική διαχείριση και την τεχνική εποπτεία των προγραμμάτων αυτών.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό για την υγεία και την ασφάλεια όλων.

  1. Έντυπο
  2. Αφίσα