ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: (1) Κλινική Νοσηλευτική Ι και (2) Επείγουσα Νοσηλευτική

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: (1) Κλινική Νοσηλευτική Ι και (2) Επείγουσα Νοσηλευτική

Αιγάλεω 21-2-2022

 ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΘΕΜΑ: ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ: (1) Κλινική Νοσηλευτική Ι και (2) Επείγουσα Νοσηλευτική

 

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα (1) Κλινική Νοσηλευτική Ι και (2) Επείγουσα Νοσηλευτική καλείστε (α) να δηλώσετε τα ανωτέρω μαθήματα του εαρινού εξαμήνου σπουδών και (β) να εγγραφείτε άμεσα στο e-class των αντίστοιχων μαθημάτων. Η άσκηση στο νοσοκομείο θα είναι κοινή και για τα δύο μαθήματα.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας στο eclass του μαθήματος Κλινική Νοσηλευτική Ι θα πρέπει να (Α) συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι και την Πέμπτη 24 -2-2022 και να (Β) δηλώσετε το νοσοκομείο προτίμησης για την άσκησή σας. Για κάθε νοσοκομείο έχει ήδη καθοριστεί ο μέγιστος αριθμός επιτρεπομένων από το νοσοκομείο φοιτητών ο οποίος μόλις ολοκληρωθεί δεν δέχεται άλλους φοιτητές. Η  πλατφόρμα δήλωσης του νοσοκομείου προτίμησής σας θα κλείσει οριστικά την Πέμπτη 24 -2-2022 στις 23:59.

Η άσκηση στο νοσοκομείο για τα μαθήματα Κλινική Νοσηλευτική Ι και Επείγουσα Νοσηλευτική θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με ωράριο 07:30-14:30 από Πέμπτη πρωί 3η Μαρτίου 2022 μέχρι και Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.

Σύμφωνα με: την κοινή υπουργική απόφαση Δ1α/ΓΠ,οικ 60400, το άρθρο 36 του νόμου 4820/2021(ΦΕΚ166/10-9-2021) και το  ΦΕΚ 4577/3-10-21,  απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση στο νοσοκομείο είναι οι φοιτητές να είναι είτε πλήρως εμβολιασμένοι είτε να κατέχουν πιστοποιητικό νόσησης από covid 19 που να ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της άσκησης. Επιπλέον, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, απαιτείται όλοι οι φοιτητές να προσκομίσουν την 1η ημέρα rapid test 48ώρου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνουν δεκτοί από τα νοσοκομεία.

Την πρώτη ημέρα στο νοσοκομείο αλλά και κάθε ημέρα άσκησης, οι φοιτητές υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους:

  • Ατομική Μάσκα υψηλής προστασίας (ΚΝ95 ή FFP3)
  • Κονκάρδα με το ονοματεπώνυμο τους και το ίδρυμα προέλευσης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής)
  • Στολή (μπλούζα – παντελόνι)
  • Αδιάβροχα υποδήματα ή ειδικά για νοσοκομείο σαμπώ.

Εκτός από το πρωϊνό ωράριο οι φοιτητές, σε συνεννόηση  με τον υπεύθυνο του κάθε νοσοκομείου μπορούν, εφόσον επιθυμούν, να κάνουν ένα απογευματινό την εβδομάδα.

Για περισσότερες διευκρινήσεις θα κληθείτε σύντομα σε διαδικτυακή συνάντηση όπου θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες από τους υπευθύνους μαθημάτων καθηγητές.

Για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του εργαστηρίου, παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε καθημερινά τις Ανακοινώσεις που αποστέλλονται από το eclass των αντίστοιχων μαθημάτων.

 

Η υπεύθυνη του μαθήματος

Επείγουσα νοσηλευτική

 

Χρυσούλα Τσίου

Καθηγήτρια

 

Η υπεύθυνη του μαθήματος

Κλινική νοσηλευτική Ι

 

Γεωργία Τουλιά

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια