ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ) του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτος 2023/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ) του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτος 2023/2024

Η  τελετή καθομολόγησης (ορκωμοσία) θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο Τελετών «Περικλής Λύτρας» στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω  επί της οδού  Αγ. Σπυρίδωνος Αιγάλεω, την 12ην Ιουλίου  2024, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 11.00 π.μ.

Οι ορκιζόμενοι υποχρεούνται να προσέλθουν 1 ώρα  πριν την έναρξη της τελετής για να παραλάβουν το πιστοποιητικό καθομολόγησης, να περιενδυθούν  με την τήβεννο και να τοποθετηθούν στα καθίσματα τους.

Οι συνοδοί υποχρεούνται να προσέλθουν 15 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής.

Παρακαλούνται ορκιζόμενοι και συνοδοί να τηρήσουν αυστηρά το χρόνο προσέλευσης για την ομαλή διεξαγωγή της ορκωμοσίας.

Η  τελετή ορκωμοσίας αποτελεί ορόσημο για τους αποφοίτους και σημαντική στιγμή για τις οικογένειές τους και το  Πανεπιστήμιο φροντίζει ώστε  να πραγματοποιείται με ευπρέπεια όπως αρμόζει σε ένα Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. 

Επιτρέπεται η φωτογράφηση από συνοδούς εντός της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου μόνο από την θέση τους.

Στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου και τους εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου δεν επιτρέπονται καφέδες – ποτά/αναψυκτικά – φαγητά – ανθοδέσμες -κομφετί /κανονάκια.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της τελετής  σε οποιοδήποτε φέρει οτιδήποτε από τα παραπάνω. Οι ανθοδέσμες τοποθετούνται στον χώρο υποδοχής  και παραλαμβάνονται μετά τη λήξη της τελετής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τα κινητά τηλέφωνα θα παραμείνουν κλειστά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΑΣ προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα και να διασφαλισθεί  η ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της τελετής.